Lakókonténer

Kényelmes és gyors megoldás, telepítése egyszerű. Ellenálló és energiatakarékos, költséghatékony választás. Kisebb lakások vagy nyaralók raktár és irodakonténerekből egyaránt kialakíthatók.

Gyors és olcsó, komfortos lakhatási lehetőség

Cégünk a legjobb minőségű irodakonténereket kínálja, ami ideális választás azoknak, akik gyorsan és olcsón szeretnének új otthont vagy nyaralót építeni.

Természetesen minden építkezés során számos tényező befolyásolja az árakat, azonban általánosságban elmondható, hogy a lakókonténerek sokkal gazdaságosabbak, mint a hagyományos technológiával épült házak. – Már nettó 199.000 Ft / m2 -től

Ez azért lehetséges, mert az előre gyártott konténerek szinte azonnali használatra kész állapotban érkeznek, és csak egy gyors összeszerelést igényelnek, emellett mobilitásukból fakadóan könnyen szállíthatók, vagy adott esetben áthelyezhetők.

Felhasználási területei:

Ön megálmodja, mi megtervezzük és megépítjük!

Ingyenes konzultációval várjuk ügyfeleinket nagytarcsai telephelyünkön, hogy megtervezzük az Ön számára legkomfortosabb lakókonténert.

A folyamat meggyorsításában próbálunk segíteni, standard alaprajzokkal, melyeket a következő bekezdésben tekinthet meg.

Standard alaprajzok

15 m2

30 m2

45 m2

45 m2

60 m2

60 m2

60 m2

Lakókonténer galéria

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Tegye meg az első lépést egy új életforma felé és válassza lakókonténerünket. Vállalkozásunk minden lépést megtesz a minőségi összeszerelés és telepítés, valamint a megfelelő lakókörnyezet biztosítása érdekében. Amennyiben felkeltettük érdeklődését keresse fel munkatársainkat a kapcsolatoknál megadott elérhetőségek egyikén, vagy látogasson el nagytarcsai telephelyünkre személyes konzultációra.