A konténer-ovi projekt

Óvoda00
2021 nyarán készült el a 12 irodai egységből álló, 180 négyzetméter alapterületű konténer-ovi projektünk, a nagytarcsai Csillagszem óvoda és a helyi önkormányzat megbízásából.

A konténer-oviban helyet kapott egy 85 négyzetméter alapterületű csoportszoba, valamint egy 22 négyzetméteres gyerek-öltöző, amelyek ajtajai közvetlenül az óvoda udvarára nyílnak. Beszereltünk továbbá egy vizesblokkot, egy felnőtt öltözőt, egy konyhát mosogatóval és tálaló előtérrel, valamint egy olyan korszerű led-világítást, amelynek színösszetétele megegyezik a természetes fénnyel.
A konténer-ovi beruházásra azért volt szükség, mert az önkormányzati óvodában már nem volt elég hely az újonnan érkező gyerekek befogadására, így a mi megoldásunkkal egy teljes óvodai csoportnak (20-30 fő) tudtak helyet biztosítani gyorsan és költséghatékonyan.

Cégünk a jövőben is nyitott hasonló projektek kivitelezésében, így amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal e-mailben, telefonon vagy személyesen nagytarcsai telephelyünkön.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email